half day schedule

HALF DAY Schedule

0   PERIOD       7:23      -           7:50      27 minutes

1ST PERIOD      7:55      -           8:22      27 minutes

2nd PERIOD      8:26      -           8:53      27 minutes

3rd PERIOD       8:57      -           9:24      27 minutes

4th PERIOD       9:28      -           9:59      27 + 4 minutes (announcements)

5th PERIOD       10:03    -           10:31    28 minutes

6th PERIOD       10:35    -           11:03    28 minutes

7th PERIOD       11:07    -           11:35    28 minutes