Bell Schedule


LINCOLN HIGH SCHOOL BELL SCHEDULE   2016 - 2017

REGULAR BELL SCHEDULE:

6:59       -  7:50                Period 0

7:55       -  8:46                Period 1

8:50       -  9:41                Period 2

9:45      -  10:36              Period 3

10:40     -  11:12              WIN/Homeroom Period   (includes announcements)

11:16     -  12:07              Period 4  

12:11     -  1:32                Period 5   (see lunch schedule below)

1:35       -  2:26                Period 6

2:30       -  3:21                Period 7

 

 

LUNCH SCHEDULE:

12:07  -    12:37         Period 5A Lunch

                                          Has Class from 12:39 – 1:30

                                        (2nd & 3rd Floor Classes except Foreign Language)

                       

1:02  -      1:32         Period 5B Lunch

                                          Has Class from 12:11 – 1:02

                                          (1st Floor, Tech Ed, Phy Ed/Health, Foreign Language)    

HALF DAY Schedule

0   PERIOD       7:23      -           7:50      27 minutes

1ST PERIOD      7:55      -           8:22      27 minutes

2nd PERIOD      8:26      -           8:53      27 minutes

3rd PERIOD       8:57      -           9:24      27 minutes

4th PERIOD       9:28      -           9:59      27 + 4 minutes (announcements)

5th PERIOD       10:03    -           10:31    28 minutes

6th PERIOD       10:35    -           11:03    28 minutes

7th PERIOD       11:07    -           11:35    28 minutes